SELAMAT DATANG KE RESTORAN BASHA SIMPANG EMPAT (013-5015010)

RESTORAN BASHA

Tuesday, October 27, 2009

herba berkasiat
KANDUNGAN PACAK LANGIT

5 bahan berikut adalah digunakan untuk menghasilkan Pacak Langit Pearl:

1. Eurycoma Longifolia
2. Ekstrak herba ginkgo biloba
3. Tribulus terristris
4. Butea Superba
5. Smilax (Ubi Jaga)


GINKO BILOBA
1. Ginkgo Biloba adalah antara herba yang paling banyak dikaji di seluruh dunia. Ianya berfungsi untuk menggalakkan pengaliran oksigen ke otak dan juga membantu meningkatkan keupayaan jantung, paru - paru dan alat kelamin untuk berfungsi.


EURYCOMA LONGIFOLIA
2 Eurycoma Longifolia adalah antara herba aphrosidiac yang terkuat di dunia. Digunakan semenjak dahulu lagi oleh penduduk di sekitar Asia Tenggara untuk meningkatkan daya seksual dan juga kesihatan badan keseluruhan .TRIBULUS TERRISTRIS
3. Tribulus Terristris digunakan untuk meningkatkan tenaga tubuh badan, meningkatkan keinginan seksual dan membantu menyegarkan sistem reproduktif lelaki dan wanita.BUTEA SUPERBA

Butea Superba membantu meningkatkan pengaliran darah keawasan kelamin dan mengekalkannya untuk membantu memberikan ketegangan yang lebih sempurna secara berterusan. Ramuan ini baru sahaja ditambahkan ke dalam Pacak Langit Pearl setelah kajian mendapati dengan menambahkan bahan ini, kesan panas yang terhasil dari tongkat ali dapat dihilangkan untuk menjadikan Pacak Langit Pearl ini boleh digunakan tanpa sebarang kesan kepada pengguna.


SMILAX ( UBI JAGA)

Ubi Jaga digunakan semenjak dahulu lagi sebagai aphrosidiac untuk lelaki. Ianya terbukti berkesan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan meningkatkan kandungan hormon testosterone.

Produk ini telah dihantar untuk analisa di makmal untuk memastikan ianya selamat digunakan tanpa ragu - ragu.

No comments:

Post a Comment